Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Sećate je se? NINA DOBREV bila je zvezda serije "Vampirski dnevnici": Ovako izgleda glumica danas, a zaljubljena je u poznatog sportistu (FOTO)

Nina Dobrev se nije mnogo promenila od emitovanja serije.

1644656954_profimedia-0621907246.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Da li se sećate "Vampirskih dnevnik"? Bila je jedna od najgledanijih serija, a obožavaoci su sa nestrpljenjem očekivali svaku novu sezonu i dešavanja omiljenih likova. Prikazivala od 2009. godine do 2017.u osam sezona.

Ova serija je glumicu Ninu Dobrev (33) vinula u zvezde. Postala je izuzetno zapažena glumica, a pitali smo se gde se ona danas nalazi?

Ninino pravo ima je Nikolina, a rođena je u glevnom gradu Bugarske, Sofiji. Preselila se sa roditeljima u Kanadu kada je imala tri godine, ali bugarski jezik nije zaboravila, pa ga i danas tečno govori.

Prvo je bila uspešan model, a onda ju je to dovelo do audicija za glumu, a kada se pojavila u "Vampirskim dnevnicima", postala je jedna od važnijih glumica u svetu Holivuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Nina je bila u vezi sa partnerom iz serije Ijanom Samerholderom od 2011. do 2013. godine.

Danas je u srećnoj vezi sa Šonom Vajtom, Vajta, profesionalnim snouborderom. Na njenom Instagramu vidimo da mu glumica trenutno pruža veliku podršku na Zimskim olimpijskim igrama.  Šon je trostruki osvajač zlatne medalje na Olimpijadi.

- Ne mogu biti ponosnija. Na sve što si postigao u poslednjih 20 godina kao takmičar i čovek koji si postao - poručila je glumica dečku uz zimsku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas