· · Komentari: 0

Da li se sećate Elene iz "Vampirskih dnevnika"? Serija ju je vinula u zvezde, bila je zaljubljena u kolegu, a evo gde je danas (FOTO)

Ninu Dobrev dugo nismo videli na filmskom platnu

1672322813_09cbfa6d786635f4453e332f262dbbeda59a43b2.jpg
Foto: Profimedia

Da li se sećate serije "Vampirski dnevnici? Pre nekoliko godina, bila je to jedna od najgledanijih serija, a obožavaoci su sa nestrpljenjem očekivali svaku novu sezonu i dešavanja omiljenih likova. Prikazivala se od 2009. do 2017. godine u osam sezona.

Ova serija je glumicu Ninu Dobrev (33) vinula u zvezde. Postala je izuzetno popularna, a pitali smo se gde se ona danas nalazi?

Pročitajte još: Kim Kardašijan - STROG POSLODAVAC: NJeni zaposleni moraju da nose UNIFORME

Ninino pravo ima je Nikolina, a rođena je u glevnom gradu Bugarske, Sofiji. Preselila se sa roditeljima u Kanadu kada je imala tri godine, ali bugarski jezik nije zaboravila, pa ga i danas tečno govori.

Prvo je bila uspešan model, a onda ju je to dovelo do audicija za glumu, tako se pojavila u "Vampirskim dnevnicima". Serija ju je dovela do toga da postane jedna od važnijih glumica u svetu Holivuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Bila u vezi sa partnerom iz serije Ijanom Samerholderom od 2011. do 2013. godine, međutim, ljubav se ugasila, a Ian se dve godine kasnije oženio, takođe glumicom.

Nina je danas je u srećnoj vezi sa Šonom Vajtom, profesionalnim snouborderom i trostrukim osvajačem zlatne medalje na Olimpijadi. Na njenom Instagramu može da se vidi da mu glumica pruža veliku podršku na takmičenjima, a neretko i sama stane na skije.

Pročitajte još: KAO DEVOJČICA: Dženifer Lopez, sa mašnicama i cvetićima, uputila ČESTITKU (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

- Ne mogu biti ponosnija. Na sve što si postigao u poslednjih 20 godina kao takmičar i čovek koji si postao - poručila je glumica dečku uz zimsku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Ninu nakon "Vampirskih dnvenika" nismo često viđali na filmskom platnu. Snimila je jednu romantičnu komediju, a videćemo da li će joj se u budućbnosti dogoditi uloga poput one sa Elenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.