Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Slavica Ćukteraš progovorila o Tanjinoj borbi za decu: Nije mi delovala jaka, uvek je bila nesigurna

Pevačica je svim srcem uz svoju koleginicu

1604932015_slavica-i-tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /Tanja Savic
Oglas

Slavica Ćuktera, gostujući u jednoj emisji progovorila je i o temi koja već mesecima potresa domaću javnost.

Pročitajte još: Nakon što joj je sin napao Cecu Ražnatović, oglasila se Marina Tucaković

Njena koleginica Tanja Savić, sa kojom se jedan period i družila, prolazi kroz pravi pakao oko borbe za decu. Slavica je ispričala u kakvim je odnosima sa njom i dodala da joj svim srcem pruža podršku:

- Ona će uvek dobijati isti odgovor od mene. Nema tu druženja, da smo mi prijateljice, ali imam lepo mišljenje o njoj. Dobar je čovek, samo naše energije ne mogu da se podudre za neko drušenje. S nekim ne možeš da se uklopiš - rekla je Slavica, a onda se osvrnula na Tanjinu trenutnu situaciju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What? #teamslavica

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

- Kao majka sam osetila potrebu da joj pružim podršku, pružim pomoć. U ovakvim momentima treba pružati neku reč, da zna da nije sama. Jako me je pozitivno iznenadila jer je sve to stoečki izdržala. Bori se za svoju decu, nije mi ličila na takvu osobu. Sama sebe je osvestila, kad ti tako život zada udarac. Ne, uopšte mi nije delovala jaka. Uvek je bila nesigurna, sve što radi, ali to su verovatno godine - zaključila je pevačica u emisji "Scenario".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas