· · Komentari: 0

Slavko Štimac o legendarnoj sceni sa Jagodinkom Simonović: "Bilo me je SRAMOTA da gledam sebe"

Slavko Štimac iskreno o vrelim scenama koje je imao u filmu "Varljivo leto ’68"

1675175456_Foto-Ataimages.rs-Slavko-Stimac-Printscreen-YouTube-Filmski-Almanah.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/YouTube - Filmski Almanah

Jedna od glavnih asocijacija na glumca Slavka Štimca jeste legendarna scena s Jagodinkom Simonović u filmu "Varljivo leto '68". Iako je snimljen pre gotovo četiri decenije, ovaj film je i dan-danas rado gledan i publika se uz njega uvek smeje.

Jedna od scena koja se i dalje najviše prepričava svakako je pomenuta scena s čuvenom pekarkom Jagodinkom Simonović, a Slavko Štimac se jednom prilikom i prisetio ovog prizora koji je ušao u anale domaće kinematografije.

- Film u stvari govori o studentskim demonstracijama iz ’68. Pitao bih te ja kada bi te deset hiljada puta pitali za “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”. Kad god me sretnu, “Eee, Jagodinka!”. Na neki način mi je neprijatno što se taj film pamti po toj sceni – rekao je glumac jednom prilikom.

Štimac je potom objasnio da mu ljubavne scene generalno ne prijaju, te da ne uživa da ih snima.

- Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama - rekao je, te se ponovo osvrnuo na scenu s Jagodinkom.

- Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme - rekao je Štimac kroz smeh.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.