Oglas
· · Komentari: 0

Slavni KUVAR postao otac: NJegova žena se porodila u 49. godini, a ovo im je šesto dete (FOTO)

Britanski kuvar i njegova supruga su se ostvarili u ulozi roditelja po šesti put

1699779644_Foto-Profimedia-Gordon-Remzi.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuveni britanski kuvar Gordon Remzi podelio je srećne vesti sa svetom - sa suprugom Tanom dobio je šesto dete! Slavni 57-godišnjak objavio je dirljivu fotografiju na kojoj nežno ljubi svoje novorođenče u glavu, dok ga mama Tana drži u naručju. Remzi je napisao je da čitav ovaj događaj "neverovatan rođendanski poklon", s obzirom da je rođendan proslavio pre samo nekoliko dana, tačnije 8. novembra.

Tana i Gordon Remzi dobili su sinčića Džesija Džejmsa, a par već ima petoro dece - ćerku Megan (25), blizance Džeka i Holi (23), Tili (22) i Oskara (4).

"Poželite dobrodošlicu Džesiju Džejmu Remziju, 3 kilograma i 400 grama teškom. Još jedan slap ljubavi za Remzi bridadu! 3 dečaka, 3 devojčice... Gotovo", napisao je kuvar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

I Tana, koja inače ima 49 godina, podelila je na Instagramu fotografiju, napisavši da je porodica blagoslovena prinovom.

"Bilo je ovo 9 nervoznih meseci, ali smo uspeli i blagosloveni smo malim "paketom". Porodica Remzi je sad definitivno kompletna. Džesi Džejms Remzi, toliko te volimo", prokomentarisala je ova mama.

Supružnici, koji su u braku od 1996, skrivali su Taninu trudnoću od javnosti. Međutim, u septembru je Gordon dao naslutiti da par radi na prošitenju porodici. On je u podkastu priznao da ga je Tana pritiskala da imaju šesto dete, iako sam nije bio zagrejan za tu ideju.

"Imam malu tajnu... Tana želi još jedno dete", rekao je, dodavši i da će porodici u tom slučaju trebati "dva autobusa" i da će on biti stariji od svih roditelja u školi.

"To je kao da ideš u školu, izađeš na večeru u dva autobusa. I drugo, biću najstariji tata u školi, pitaće me čiji sam deda. A šta je sa sportskim danom? Šta ću na njemu da radim. Dakle, voleo bih još jednu bebu, ali ne", kazao je, iako je u tom trenutku njegov šesti naslednik uveliko bio na putu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas