Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славни КУВАР постао отац: Његова жена се породила у 49. години, а ово им је шесто дете (ФОТО)

Британски кувар и његова супруга су се остварили у улози родитеља по шести пут

1699779644_Foto-Profimedia-Gordon-Remzi.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувени британски кувар Гордон Ремзи поделио је срећне вести са светом - са супругом Таном добио је шесто дете! Славни 57-годишњак објавио је дирљиву фотографију на којој нежно љуби своје новорођенче у главу, док га мама Тана држи у наручју. Ремзи је написао је да читав овај догађај "невероватан рођендански поклон", с обзиром да је рођендан прославио пре само неколико дана, тачније 8. новембра.

Тана и Гордон Ремзи добили су синчића Џесија Џејмса, а пар већ има петоро деце - ћерку Меган (25), близанце Џека и Холи (23), Тили (22) и Оскара (4).

"Пожелите добродошлицу Џесију Џејму Ремзију, 3 килограма и 400 грама тешком. Још један слап љубави за Ремзи бридаду! 3 дечака, 3 девојчице... Готово", написао је кувар.

 

И Тана, која иначе има 49 година, поделила је на Инстаграму фотографију, написавши да је породица благословена приновом.

"Било је ово 9 нервозних месеци, али смо успели и благословени смо малим "пакетом". Породица Ремзи је сад дефинитивно комплетна. Џеси Џејмс Ремзи, толико те волимо", прокоментарисала је ова мама.

Супружници, који су у браку од 1996, скривали су Танину трудноћу од јавности. Међутим, у септембру је Гордон дао наслутити да пар ради на прошитењу породици. Он је у подкасту признао да га је Тана притискала да имају шесто дете, иако сам није био загрејан за ту идеју.

"Имам малу тајну... Тана жели још једно дете", рекао је, додавши и да ће породици у том случају требати "два аутобуса" и да ће он бити старији од свих родитеља у школи.

"То је као да идеш у школу, изађеш на вечеру у два аутобуса. И друго, бићу најстарији тата у школи, питаће ме чији сам деда. А шта је са спортским даном? Шта ћу на њему да радим. Дакле, волео бих још једну бебу, али не", казао је, иако је у том тренутку његов шести наследник увелико био на путу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas