Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Tanju Savić uhodi bivši muž? Pronašao je NAJLUKAVIJI nači da joj se OSVETI

Tanja Savić, iznela je šokantne optužbe na račun bivšeg supruga

1634804234_tanja.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Pevačica Tanja Savić progovorila je o odnosu sa decom ali i sa suprugom Dušanom Jovančevićem, a kako je rekla, muka joj je od razvoda i od toga što će ponovo morati da prolazi neke stvari ali odlučila je da sačuva svoju decu.

Pročitajte još: Milan Popović izneo ŠOKANTNE tvrdnje o Severini: "Tražila mi je NENORMALNU stvar! Igor je više brinuo o našem sinu"

- Ja ne bih da komentarišem. Pokrenula sam sudski postupak razvoda odavde, ali to iziskuje mnogo vremena, ide veoma sporo. Sa druge strane sam posvećena deci i poslu. Muka mi je i da gledam i čitam sve te papire, da opet prolazim isto. Teško mi je, ali svesna sam da me to čeka kasnije da bih svoju decu spasila od predatora - rekla je Tanja i dodala:

- Taj čovek pokušava u javnosti da me ocrni i da umanji moju vrednost i ispadne da sam ja sve na silu uradila. Socijalna služba zna sve to, oni imaju psihološki tim, kakva je to osoba koja tera sinove da prijave majku za nasilje. Neću da pričam o tome, neću o njemu negativno da pričam, ja gledam svoja posla i svoj život. Karma je čudo. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.

Tanja je otkrila i da su se njeni dečaci mnogo promenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

- Kada uporedim kakvi su bili kada su došli i kakvi su sada, to je sušta suprotnost. Materijalne stvari im više nisu prioritet kao ranije. Bili su sebični, nisu umeli da dele, nisu bili socijalizovani, nisam bila srećna zbog toga. Kada su došli, ovde je bilo mnogo drugara, svi su im se obradovali, tamo su živeli neki geto život, zatvoreni u četiri zida, ajpedi, sve moguće mašinerije, sve su imali samo da ne misle na majku. Oni su sada počeli da se otvaraju, ranije sam morala reči kleštima da im izvlačim iz usta. Moja deca imaju ispred sebe primer kakav ne treba biti - ispričala je ona.

Sluša razgovore dece i Dušana

- Da jesu, kada god su izrazili želju ja sam im dala da se čuju sa tatom. On je umrežio svoj kompjuter sa njihovim ajpedima i on prati svaki njihov korak, lokaciju. Kada je krenuo da ih ispituje, ja nisam želela da ih kontroliše kao mene. Otac treba tu da bude da ih zaštiti, da ih pita kako su.

- Ima tih emotivnih trenutaka, ali u smislu da izmanipuliše dečijim osećanjima. Jako je teško za slušanje, ja to moram da slušam da deca ne bi bila pod njegovom manipulacijom i želudac mi se prevrne dok slušam. To su više neka nagovaranja, u smislu: "Ja vam spremam dobar život ovde, kupiću kuću", a deca kada ga pitaju: "Tata, odakle ti novac, šta radiš?" Onda je odgovor: "Moram da idem". Meni sve bude jasno - rekla je Tanja za 24sedam i dodala:

- Taj čovek nema jedan dan radnog staža. Kakav život vodi nek vodi, samo mene neka ostavi na miru, samo da deca ne padnu pod njegov uticaj i manipulaciju, eto to mi je želja. Da budu dobri ljudi. Tata je tu, da ih voli, treba i oni da vole svog tatu, ali samo ne želim da oni budu kao on. Ja imam poruku za sve žene koje trpe nasilje, da to nikako ne rade, jer ako se osećaju nesrećno, manje vredno, i ako krenu da se preispituju, to je alarm za uzbunu, znači da imate manipulatora kraj sebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas