Oglas
· · Komentari: 0

Teja Dora predstavila "Ramondu" na koncertnoj turneji u Madridu: Ovako je reagovala predstavnica Slovenije

Naša predstavnica na „Pesmi Evrovizije“ protekla tri dana je provela u glavnom gradu Španije

1711976733_teya_dora_03032024_0005.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Zagrevanje za ovogodišnji „Evrosong“ je zvanično počelo. Naša Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gde je sada prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pesmu Ramonda.

Na ovim koncertima pred „Pesmu Evrovizije“ u maju, evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima. Pesma Ramonda već je postala omiljena.

- Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku - kaže Raiven, predstavnica Slovenije na „Pesmi Evrovizije“.

- Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polifinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni 'Evrovizije'. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila - navodi Jolanda, predstavnica Portugalije na „Pesmi Evrovizije“.

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Srbija će se na „Pesmi Evrovizije“ takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

(RTS)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas