Oglas
· · Komentari: 0

"U jednom momentu sam se mnogo ugojila": Pevačica iskreno o borbi sa kilogramima i zdravstvenim problemima

Ksenija Knežević otvoreno govori o problemima sa kojima se nosila

1690538944_amigi_08112022_0096.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nekadašnja članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević priznaje da nije bila zadovoljna svojim izgledom i viškom kilograma koji joj se nakupio u prethodnom periodu, zbog čega je odlučila da počne redovno da trenira i da promeni način ishrane. Iako joj je u početku bilo teško, rezultati koje je počela da primećuje dali su joj motivaciju da nastavi.

- Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi 'ne mogu više ovako, jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem' i onda sam krenula u teretanu i rekla 'sve se može'. Bilo mi je teško isprva, ali... moraš da se odrekneš hrane, ne večeram ništa - ispričala je pevačica na "Kurir" televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Ksenija je neko vreme bila u medijskoj ilegali, nakon što su joj se "skupili" brojni problemi.

- Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega, i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Paštitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru - iskrena je bila pevačica, koja se tada posvetila i svom mentalnom zdravlju.

- Brinula sam i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno - objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Na ljubavnom planu, međutim, nije bilo problema. Kseniji već sedam godina cvetaju ruže sa izabranikom kog ne želi da predstavlja javnosti.

- LJubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od očiju javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već - zaključila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas