Oglas
· · Komentari: 0

"U svakoj šali ima i laži i istine": Miloš Biković iskreno o KOMENTARIMA na svoj račun

Glumac otkriva kako se nosi sa pozitivnim i negativnim kritikama

1672408212_Foto-Ataimages.rs-Milos-Bikovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Miloš Biković je jedan od naših najpoznatijih glumaca. On je stekao veliku slavu i van granica naše zemlje, a sa slavom uvek dolaze i komentari i šale, pa je glumac otkrio kako se sa njima nosi.

- U svakoj šali ima i laži i istine, šala je istina koja nije prijatna, ali čovek ima dovoljno duhovne snage da se uzdigne i prihvati tu istinu. Kada je izrečena na takav način, obložena je jednom opnom ljubavi, baš da bi se prihvatila - rekao je glumac za "Blic". 

Pročitajte još: Jelena Karleuša otkrila sve o odnosu sa Duškom: "Volela bih da promeni ponašanje prema meni"

Smatra da su novi počeci važni i da svaki čovek mora da ih ima.

- Ako nema novih početaka, čovek je umro. Važni su, i svaka predstava koja se igra godinama mora da se igra kao da je prvi put - iskren je bio Miloš.

Smatra da je rad sa prijateljima jako lep, ali mu je uvek izazov kada glumi sa novim ljudima jer smatra da će mu uvek dati iskrene komentare.

- Rad sa prijateljima nije otežavajuća okolnost jer su to kolege koje dugo poznajete, znate šta možete da očekujete od njih, a i lepo je kada vas iznenade. Sa druge strane, uživanje je raditi i sa novim ljudima. Uglavnom mi svi oni daju iskrene komentare - zaključio je za pomenuti medij.

Biković je, inače, od prošle godine u vezi sa crnogorskom pravnicom Ivanom Malić, a kako je sada otkrio novogodišnje praznike provešće van Srbije. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas