Oglas
· · Komentari: 0

Umalo se povredila na Mikonosu: Sara Jo uživala je pored bazena, pa usnimila PAD (FOTO/VIDEO)

Organizovala snimanje i fotografisanje pored bazena, a onda se okliznula i doživela nezgodu

1688541195_Sara-JO-NASLOVNA.png
Photo: Printscreen TikTok / Missssarajo
Oglas

Sara Jovanović, osim muzikom, dosta se bavi i svojim profilom na društvenoj mreži Instagram za koji redovno snima.

Sara je otputovala u Grčku, na Mikonos, sa drugaricom influenserkom Dunjom Jovanić. Dok su se baškarile u luksuznoj vili, Dunja i Sara kreirale su sadržaj za društvene mreže, ali Sarino poziranje završilo se neslavno.
Pevačica je poželela da podeli idiličan prizor sa svojim pratiocima, a dok se fotografisala na ivici bazena, izgubila je ravnotežu i pala u bazen.

Foto:Printskrin/Tiktok/Missssarajo

Svom silom udarila je grudnim košem u ivicu, što nije izgledalo nimalo naivno. Ipak, Sara je sve okrenula na šalu pa je počela da se smeje i time dala dodala

- Ja nakon svakog pada ikada - napisala je Jovanovićeva koja se do suza smejala, a onda se pitala: "Koja je ovo dijagnoza".

@misssarajo

Nije smešno… ali je smešno 🤣🤣🤣🤣🤣

♬ suono originale - Sara Jovanović

Podsetimo, mlada pevačica nedavno je izbacila svoj prvi album, nakon skoro 10 godina karijere, a uspeh je proslavila prvo sa svojim dečkom, plesačem Žigom Sotlarom u Varšavi, a zatim sa prijateljicom Dunjom na Mikonosu.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas