Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Умало се повредила на Миконосу: Сара Јо уживала је поред базена, па уснимила ПАД (ФОТО/ВИДЕО)

Организовала снимање и фотографисање поред базена, а онда се оклизнула и доживела незгоду

1688541195_Sara-JO-NASLOVNA.png
Пхото: Принтсцреен ТикТок / Миссссарајо
Oglas

Сара Јовановић, осим музиком, доста се бави и својим профилом на друштвеној мрежи Инстаграм за који редовно снима.

Сара је отпутовала у Грчку, на Миконос, са другарицом инфлуенсерком Дуњом Јованић. Док су се башкариле у луксузној вили, Дуња и Сара креирале су садржај за друштвене мреже, али Сарино позирање завршило се неславно.
Певачица је пожелела да подели идиличан призор са својим пратиоцима, а док се фотографисала на ивици базена, изгубила је равнотежу и пала у базен.

Фото:Принтскрин/Тикток/Миссссарајо

Свом силом ударила је грудним кошем у ивицу, што није изгледало нимало наивно. Ипак, Сара је све окренула на шалу па је почела да се смеје и тиме дала додала

- Ја након сваког пада икада - написала је Јовановићева која се до суза смејала, а онда се питала: "Која је ово дијагноза".

@мисссарајо

Није смешно… али је смешно 🤣🤣🤣🤣🤣

♬ суоно оригинале - Сара Јовановић

Подсетимо, млада певачица недавно је избацила свој први албум, након скоро 10 година каријере, а успех је прославила прво са својим дечком, плесачем Жигом Сотларом у Варшави, а затим са пријатељицом Дуњом на Миконосу.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas