Oglas
· · Komentari: 0

Zakazala tajno venčanje: Udaje se ANDREANA ČEKIĆ?

Venčanje zakazano za jun?

1645348001_andreana.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Pevačica Andreana Čekić više ne eksponira ljubavni život otkako je raskinula turbulentnu vezu sa Markom Miloševićem, a sada je navodno dugo u vezi sa jednim harmonikašem s kojim planira tajno venčanje.

Pročitajte još: Marija Kilibarda konačno pokazala izabranika: Evo kako izgleda DEČKO koga je dugo skrivala od javnosti (FOTO)

Naime, kako piše "Svet", Andreana će se navodno 2. juna venčati sa novim izabranikom, ali će poput kume Kaće Grujić praviti tajnu i intimnu svadbu.

- Andreana se opekla i sa prvim suprugom Ivanom sa kojim se eksponirala, a sa Markom tek... Zato sada sve iz privatnog života krije kao zmija noge. Zaista uživa u vezi daleko od očiju javnosti i baš joj je lepo. NJeni najbliži znaju i sa kim je i kakav je i mogu vam reći da Andreana nikad srećnija nije bila. On jeste harmonikaš, ali sebe ne smatra javnom ličnošću niti želi reklamu preko Andreane - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Budući da je Andreana već pravila veliku svadbu, želje su se promenile. Ona, naime, želi intimnu proslavu na kojoj će ugostiti porodicu i prijatelje. Andreana i njen verenik drugog juna navodno treba da stanu na ludi kamen. Kako je Andreana već imala veliku svadbu, sada želi malo, intimno slavlje. NJoj se dopalo kako su Kaća i Gobelja organizovali svadbu, van Beograda, na salašu, sa najbližima bez ikakve pompe. Tako će i ona, samo što to neće biti na salašu Nataše Bekvalac, ali će biti van Beograda. Andreana neće imati čak ni klasičnu venčanicu, jer je već nosila, sada bira haljinu, naravno u beloj boji, ali još nije donela krajni sud, Kaća Grujić i Nadica Ademov joj pomažu u izboru. Biće to lepa svadba, a njen dragi joj je prepustio celu organizaciju, bitno mu je samo da je ona srećna.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas