Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заказала тајно венчање: Удаје се АНДРЕАНА ЧЕКИЋ?

Венчање заказано за јун?

1645348001_andreana.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица Андреана Чекић више не експонира љубавни живот откако је раскинула турбулентну везу са Марком Милошевићем, а сада је наводно дуго у вези са једним хармоникашем с којим планира тајно венчање.

Прочитајте још: Марија Килибарда коначно показала изабраника: Ево како изгледа ДЕЧКО кога је дуго скривала од јавности (ФОТО)

Наиме, како пише "Свет", Андреана ће се наводно 2. јуна венчати са новим изабраником, али ће попут куме Каће Грујић правити тајну и интимну свадбу.

- Андреана се опекла и са првим супругом Иваном са којим се експонирала, а са Марком тек... Зато сада све из приватног живота крије као змија ноге. Заиста ужива у вези далеко од очију јавности и баш јој је лепо. Њени најближи знају и са ким је и какав је и могу вам рећи да Андреана никад срећнија није била. Он јесте хармоникаш, али себе не сматра јавном личношћу нити жели рекламу преко Андреане - прича извор близак певачици и додаје:

- Будући да је Андреана већ правила велику свадбу, жеље су се промениле. Она, наиме, жели интимну прославу на којој ће угостити породицу и пријатеље. Андреана и њен вереник другог јуна наводно треба да стану на луди камен. Како је Андреана већ имала велику свадбу, сада жели мало, интимно славље. Њој се допало како су Каћа и Гобеља организовали свадбу, ван Београда, на салашу, са најближима без икакве помпе. Тако ће и она, само што то неће бити на салашу Наташе Беквалац, али ће бити ван Београда. Андреана неће имати чак ни класичну венчаницу, јер је већ носила, сада бира хаљину, наравно у белој боји, али још није донела крајни суд, Каћа Грујић и Надица Адемов јој помажу у избору. Биће то лепа свадба, а њен драги јој је препустио целу организацију, битно му је само да је она срећна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas