Oglas
· · Komentari: 0
EMOCIJE

Ako mislite da nemate SREĆE u LJUBAVI, ne očajavajte: Poslušajte ovaj savet, i doživećete ROMANSU iz SNOVA

Potrebno je samo da poštujete dva pravila, i pronaći ćete pravu ljubav.

1631527804_bouquet-1790142_1920.jpg
foto: Piksabej
Oglas

Ako često pravite pogrešne ljubavne izbore, i nemate sreće u ljubavi, trebalo bi promeniti način razmišljanja. Tajna je u jednostavnosti, odnosno u dva pravila koja su, prema ruskom socijalnom psihologu Aleni Dubinets, neophodna za zdrav odnos u vezi i pravu ljubav.

Ukoliko ispoštujete ova dva pravila, vaš ljubavni život promeniće se iz korena.

Pročitajte još: Brak bez ljubavi je kao udoban par cipela: Ružan, ali ne žulja!

Prvo pravilo - U odnosima uvek treba sve da bude lako

Ako tokom poznanstva sa nekom osobom osećate lakoću, radost, i uživate u uobičajenoj komunikaciji, to je već prvi znak da ste na dobrom putu. Zapamtite, romantični, a kasnije i porodični odnosi ne bi trebalo da budu emocionalno teški. Kako biste razumeli da li vam je odnos sa ovom osobom suđen, odgovorite sebi na sledeća pitanja, ali iskreno:

"Da li mi je prijatno sa ovom osobom?"
"Da li sam pod stresom zbog njega?"
"Moram li da kontrolišem svoje emocije i želje pored njega?"

foto: Piksabej

U zavisnosti od odgovora možete izvesti zaključak. Reč "lako" ne znači da se u odnosima nećete suočavati sa izazovima i problemima, ali pravi parovi to rešavaju zajedno, i sa lakoćom.

Drugo pravilo - Odnosi uvek treba da budu zabavni

Glavni pokazatelj kvalitetnog odnosa između muškarca i žene jeste radost. Veza treba da donosi pozitivne emocije za oba partnera.

Radost podrazumeva da se osećate dobro pored partnera, da vam prija njegovo društvo, da se zabavljate i da svaki trenutak proveden sa partnerom vama donosi sreću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas