Oglas
· · Komentari: 0
LETNJA MODA

BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

U mnogim zemljama sa bermudama do kolena može da se uđe u sve institucije, ali morate ih uskladiti na poseban način.

1593419563_bermud.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Osim sim klasičnih odela, koja se sastoje od sakoa i pantalona, kao i kostima (blejzer i suknja), i bermude i šortsevi su sada dobili svoj par.

Pročitajte još: BAKIN ŠTRIKERAJ će ovog leta vredeti kao suvo zlato, evo i za šta će vam trebati

Tako iskompletirani, nisu više isključivo odevna kombinacija za popodnevne kafe sa prijateljima, boravak u prirodi ili na plaži, već i za "ozbiljnije događaje", kakav je odlazak na posao.

Kada su upareni sa elegantnim sakoima i dopunjeni visokim potpeticama, šortsevi mogu da budu dobar izbor i za večernji izlazak.

Podrazumeva se, ovo važi za mlade devojke, i to vitke.

Bermude pružaju više mogućnosti od šorceva.

Bermude, uglavnom dužine malo iznad kolena, pružaju znatno više mogućnosti (čak i kada je reč o biciklističkim, koje ne moraju nužno da deluju sportski ako se nose uz moćan blejzer). Pomeraju starosnu granicu, pa mogu da ih odenu i žene srednjih godina i još upotpune modnim detaljima poput šešira.

Pročitajte još: Pronađite idealan model FARMERKI, koji idealno pristaje uz vašu FIGURU

Dizajneri su pokazali sve mogućnosti kombinacije sako-bermude, a na vama je da izaberete - želite li komplet od džinsa, kariranog materijala, svetlucavog, u pepito dezenu... Sve zavisi od toga gde nameravate da se u njemu pojavite.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas