Oglas
· · Komentari: 0
KAPE

Breton ili šešir? U februaru glava ne sme da ostane PRAZNA!

Najpopularnije kape su breton i beretka, ali mnogim damama lepše stoji šešir.

1612625076_sesirroze.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Daleke dvadesete godine prošlog veka su se vratile, bar ako je sudeći prema šeširima i kapama koje se nose ove sezone.

Pročitajte još: Šanel kaže: Ovo će obeležiti proleće/leto 2021. godine, spremite se! (FOTO/VIDEO)

Letos su ovu epohu najsmelije predstavljali turbani, dok je u sadašnjim, zimskim mesecima, ubedljivo najmodernija kapica baš poput one koje su nosili tadašnji raznosači novina. Ovaj model, poznat još i kao "breton", je i najnosiviji, jer se podjednako dobro može kombinovati uz elegantan i sportski stil.

Breton je najpopularnija kapa, jer je elegantna i sportska!

Ako niste sigurni kako izgleda, reč je o plitkoj kapi sa obodom sa prednje strane, znatno kraćem nego što je na kačketima.

Pročitajte još: Čudotvorna biljka u službi nege: Napravite masku za lice od aloe vere

Kad smo već kod njih, i kačketi su poželjni u vašim odevnim kombinacijama, ali oni dublji, sa dužim prednjim obodom. Uz sportsku garderobu, sa kojom se prirodno slažu, uklapaju se i u sportsko-elegantne kombinacije sa animal printom ili mešavinom različitih dezena na odeći.

Šubara na glavi i za damom će se svi uzdisati Foto: Depozit

Beretke su nezaobilazne, takođe, u svim odevnim varijantama, dajući dozu vojničkog šarma ženstvenim kombinacijama.

Beretke su nezaobilazne!

Tu su i kape kakve su nosili džokeji, ali i, možda najekscentričnije od svih, one nalik kacigama za skijanje, od tanjeg materijala, mahom kože, koje tesno prijanjaju uz glavu i dosežu skoro do brade, potpuno pokrivajući uši.

Pročitajte još: TVID ponovo u modi: Elegantan i sofisticiran

Naravno, prisutne su i nezaobilazne baket kape, pogotovo one sa dužim obodom, ispod kog se na prvi mah čini da nećete videti ništa. Šubare su na modnim pistama bile jedva primetne, dok se od šešira izdvajaju oni kaubojskog i fedora modela (sa krutim, okruglim obodom, tek minimalno oborenim).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas