Oglas
· · Komentari: 0
TREĆE OKO

Cenjeni astrolog ŠAŠIĆ kaže: Ovako izvucite korist od Jupitera i Saturna 19. decembra!

U "Trećem oku" objavljen je tekst Milana Šašića koji podseća da će se 19. decembra dogoditi Jupiter-konjukcija-Saturn i savetuje kakod a izvučete najveću moguću korist!

1606900902_Depositphotos_328158818_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Vaš pogled na život je itekako ozbiljan, i uvek na neki način težite onim velikim i teškim odgovornostima. Čeka vas slava, ili čast, i to uvek kasnije i sa vremenom, jer Saturn je planeta karme i vremena, i uspeh zajedno sa vremenom stiže. Naravno, kroz borbu, dug i konstruktivan rad... Očekujte i dobru ušteđevinu tokom vremena i da će vaši potomci sigurno uživati u tome, ali i vi sami.

Pročitajte još: Da li je NEFERTITI PREVARA STOLEĆA? Pet neporecivih DOKAZA to tvrdi!

Praktični ste i konzervativni, ali mogući su problemi sa novcem uvek kada se nešto počinje, i očekujte na neki način i žestoke prepreke baš u finansijskom pogledu, ali zato sam namerno naglasio štednju, koja će vam, ako je ozbiljno shvatite, biti veoma dobar drug i najbolji saradnik. Postizanje cilja i ostvarenje onog suštinskog napretka od vas zahteva beskrajno strpljenje.

Beskrajne finanasijske prepreke... Štedite!
Novac, novac...
Gledajte da kada god nešto radite u životu to bude nešto trajno, i trajne vrednosti, a izbegavajte kvantitet već uvek sve bazirajte na kvalitetu.

Budite spremni na beskrajno naprezanje, na težak rad ili uslove, napor, odricanje, budite spremni i na suočavanje sa svim vrstama opasnosti, i čuvajte optimizam, jer neki dugotrajni napori znaju da dovode do stanja razočarenja ili frustriranosti, što dovodi do toga da optimizam počne da kopni i da se hladi a to nije dobro.

Pročitajte još: Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Imajte na umu da i u najcrnjim časovima nećete potpuno ostati bez zaštite.

Jupiter je širenje, Saturn je skupljanje. Koristite drugu osobinu Saturna!

Princip Jupitera koji je naglašen je - širenje, a princip Saturna - skupljanje. pa uvek postoji opasnost da jedan drugom neutrališu delovanje, ili ga ponište, ali pošto je Jupiter i znanje, gledajte da ovaj aspekt iskoristite na način skupljanja znanja, i videćete koliko će jak efekat da ima i koliko ćete uznapredovati u životu.

Pročitajte još: Bio je OMILJEN SRPSKI VLADAR: Despot Stefan je SPAVAO OKOVAN i noću ŠETAO po selu, a razlog se i danas PREPRIČAVA (FOTO)

Od starih zakona i načela stvarate nove, i obično na polju morala ili nauke.

Mudre glave
Dostojevski i Šekspir, i NJutn, i Galilej, i Nostradamus, imali ovaj aspekt jako naglašen.
Patnja, bogatstvo i sumnja!

Vama je suđeno po ovom aspektu, da svaku bedu pretvarate u bogatstvo, bolest u zdravlje, i patnju sumornu u radost pozitivizma. Znanje vaše treba da služi patnji, kao što patnja treba da služi znanju, što kroz celu istoriju žive spašavajući ljudski rod.

Pročitaje još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

Ali na sve i iznad svega stala je sumnja. Sumnja u sve dobro i pozitivno. Ne treba da sumnjate, nego verujte u sve pozitivno!

Kompletan tekst možete pročitati u ŠTAMANOM izdanju TREĆEG OKA!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas