Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕЋЕ ОКО

Цењени астролог ШАШИЋ каже: Овако извуците корист од Јупитера и Сатурна 19. децембра!

У "Трећем оку" објављен је текст Милана Шашића који подсећа да ће се 19. децембра догодити Јупитер-коњукција-Сатурн и саветује какод а извучете највећу могућу корист!

1606900902_Depositphotos_328158818_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ваш поглед на живот је итекако озбиљан, и увек на неки начин тежите оним великим и тешким одговорностима. Чека вас слава, или част, и то увек касније и са временом, јер Сатурн је планета карме и времена, и успех заједно са временом стиже. Наравно, кроз борбу, дуг и конструктиван рад... Очекујте и добру уштеђевину током времена и да ће ваши потомци сигурно уживати у томе, али и ви сами.

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

Практични сте и конзервативни, али могући су проблеми са новцем увек када се нешто почиње, и очекујте на неки начин и жестоке препреке баш у финансијском погледу, али зато сам намерно нагласио штедњу, која ће вам, ако је озбиљно схватите, бити веома добар друг и најбољи сарадник. Постизање циља и остварење оног суштинског напретка од вас захтева бескрајно стрпљење.

Бескрајне финанасијске препреке... Штедите!
Новац, новац...
Гледајте да када год нешто радите у животу то буде нешто трајно, и трајне вредности, а избегавајте квантитет већ увек све базирајте на квалитету.

Будите спремни на бескрајно напрезање, на тежак рад или услове, напор, одрицање, будите спремни и на суочавање са свим врстама опасности, и чувајте оптимизам, јер неки дуготрајни напори знају да доводе до стања разочарења или фрустрираности, што доводи до тога да оптимизам почне да копни и да се хлади а то није добро.

Прочитајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

Имајте на уму да и у најцрњим часовима нећете потпуно остати без заштите.

Јупитер је ширење, Сатурн је скупљање. Користите другу особину Сатурна!

Принцип Јупитера који је наглашен је - ширење, а принцип Сатурна - скупљање. па увек постоји опасност да један другом неутралишу деловање, или га пониште, али пошто је Јупитер и знање, гледајте да овај аспект искористите на начин скупљања знања, и видећете колико ће јак ефекат да има и колико ћете узнапредовати у животу.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Од старих закона и начела стварате нове, и обично на пољу морала или науке.

Мудре главе
Достојевски и Шекспир, и Њутн, и Галилеј, и Нострадамус, имали овај аспект јако наглашен.
Патња, богатство и сумња!

Вама је суђено по овом аспекту, да сваку беду претварате у богатство, болест у здравље, и патњу суморну у радост позитивизма. Знање ваше треба да служи патњи, као што патња треба да служи знању, што кроз целу историју живе спашавајући људски род.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Али на све и изнад свега стала је сумња. Сумња у све добро и позитивно. Не треба да сумњате, него верујте у све позитивно!

Комплетан текст можете прочитати у ШТАМАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas