· · Komentari: 0
POTRESNO

MAJKA HRABROST! U trudnoći saznala da ima rak, lekari su joj saopštili strašne vesti, a ona im svojim postupkom ZAPUŠILA USTA

Neverovatna priča koja će raznežiti mnoge

RAK.PNG
Foto: Printscreen Instagram / cancerfightingpantsareon

Autorka i kolumnistkinja Rosin Pelan je oduvek sanjala o velikoj porodici, ali se uplašila da se to nikada neće desiti kada je u prvoj trudnoći saznala da ima rak dojke.

Pročitajte još: KAJLI DžENER zaludela MAME širom sveta: Testirala svoje dete, pa krenula POMAMA (VIDEO)

- Kako nam je rak oduzeo mogućnost da imamo više biološke dece, usvajanje je bila prva pomisao. Odrastajući, moja mama je uvek govorila da se usvojena deca vole kao i biološka, ako ne i više jer im je potrebna dodatna pažnja i ljubav - priča Rosin.

Prema njenim rečima, mislila je tada da su to gluposti, ali sada potpuno razume svoju majku.

Pročitajte još: Pogledajte NEODOLJIV SNIMAK Megan Markl dok čita knjigu SINU Arčiju (VIDEO)

- Počeli smo usvajanja kada je Ivi bilo dve godine, da ne bi bila velika razlika između nje i njenog brata, znali smo da ćemo usvojiti dečaka - nastavlja ona.

Kako je usvajanje kompleksan i dug proces, kako kaže, ona i Mičel su imali nebrojeno sastanaka sa socijalnim radnicima. Između ostalog, morali su da pričaju i o tome kako su se izborili sa njenom dijagnozom raka, a i o tome kako socijalni radnici mogu da pomognu ako joj se dijagnoza vrati. 

Pročitajte još: POTRESNO: Majka ima rak, a o postupku njenog sina pišu SVETSKI MEDIJI

- 11 meseci kasnije u novembru 2017. godine usvojili smo dečaka mlađeg od dve godine, jer su nas tako savetovali i socijalni radnici. Rekli su da je bolje da bude mlađi od Ivi da bi se izbegli sukobi, a i znamo koliko su prve dve godine života kod dece važne - završava kolumnistkinja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.