· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 14. septembar: Strelac i Ribe dobijaju PARE, a Ovan ŠAMAR

Horoskop za utorak, 14. septembar 2021. godine, upozorava Jarca da će dobiti putokaz.

1631528692_Depositphotos_49204233_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi.

Pročitajte još: Svrgnut, pa oteran u LUDNICU: Princ Đorđe Karađorđević i Tito su zajedno prizivali mrtve

Bik

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti, obećava dnevni horoskop. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite davam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

Blizanci

Možda ćete danas upoznati osobu sa kojom vas čeka romantična avantura. Ipak, ukoliko obuzdate svoju usplahirenost, veza bi mogla potrajati. Osim toga, izbegavajte šoping jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Rak

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju analitičnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se u ovom danu osećate korisno.

Lav

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način, naglašava dnevni horoskop. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju.

Devica

Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Vaga

Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi ustvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas, savetuje dnevni horoskop.

Škorpija

Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za njih vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete.

Strelac

Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija, obećava dnevni horoskop. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

Pročitajte još: MARS ulazi u Devicu: Biće otkaza, a jedna zanimanje će PROFITIRATI

Jarac

Dobijate vest koja je, praktično, putokaz, upozorava dnevni horoskop. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

Vodolija

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove, najavljuje dnevni horoskop. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, odložite.

Pročitajte još: Prepoznajte po slici koji je znak: Jarac stavlja staru sliku, Strelac putovanje, a RIBE se kriju

Ribe

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči, obećava dnevni horoskop.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.