Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Emina Jahović uključila lajv na Instagramu, ŠOKIRALA sve izgledom i izjavila: Nije mi stalo ni do čega više! (FOTO)

Neverovatna transformacija!

1614582015_Capture.JPG
Oglas

Nakon što je preležala korona virus, pevačica Emina Jahović oglasila se na Instagramu, a mnogi su iznenađeni njenim izgledom.

Tom prilikom obratila se vernim pratiocima i objasnila kako se oseća povodom čitave situcije koja se dešava u našoj zemlji i svetu: 

-  Jako mi nedostaju moji koncerti, moji nastupi, kao nikad pre. Čak mi nedostaje sve što sam mrzela ranije, odlazak na probu kad je jako hladno, mnogo adrenalina, pitanja da li će sve proći dobro ili ne. Samo želim da pevam, da budem na sceni, da budem sa svojim fanovima. Nije mi stalo ni do čega više - rekla je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/yaemina
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Iako su navikli na njen besprekoran izgled i figuru, pratuioci nisu mogli a da ne primete njenu transformaciju. Da li se radi o filteru ili je pevačica nabacila nekoliko kilograma više procenite sami.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas