Oglas
· · Komentari: 0

NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI IZVEDENA JE NA BEOVIZIJI: Zahvaljujući ovom hitu, pevačica POSTALA ZVEZDA

"Pesma za Evroviziju" naslednik je takmičenja "Beovizija" koje je u tadašnjoj Srbiji i Crnoj gori počelo da se održava 2000. godine.

1708593346_3821404_screenshot-20240221-160732_ff.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Tradicionalno su se na "Beoviziji" birale najbolje pesme koje su Srbiju vodile do "Evrovizije", a jedna pesma privukla je posebnu pažnju javnosti.

Ta pesma takmičila se 2006. godine na Beoviziji, a iako se našla na drugom mestu, postigla je neverovatan uspeh, te se i danas skoro 17 godina kasnije priča o njoj. Posebno je zanimljivo da ona nosi titulu "najskuplje plaćene pesme na estradi".

U pitanju je pesma Ane Nikolić "Romale, romali", koju je radio čuveni frontmen pilota Kiki Lesendrić.

Najskuplje plaćene pesme na estradi

Pesma "Romale, romali" napravljena je za takmičenje "Beovizija", a u muzičkim krugovima priča se da je nijedna pesma nije skuplja od nje. Ana Nikolić je tada samo za pesmu Kikiju Lesendriću platila 30.000 evra, ali je taj novac i te kako vredeo. Zahvaljujući ovom hitu, koji i dan danas slušamo na žurkama i proslavama, popularna pevačica zaradila je oko 300.000 evra.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas