Oglas
· · Komentari: 0
VELIKI USPEH

Evo zbog čega je ćerka Željka Joksimovića glavna zvezda u Poljskoj!

Krenula tatinim stopama

1620132927_mina.jpg
Foto: Instagram printscreen/ minajoksimovic
Oglas

Mina Joksimović, ćerka legendarnog Željka Joksimovića iz prvog braka, postilagla je veliki uspeh sa pesmom "Run Away" u Poljskoj, i najavila da ćemo njenu muziku u bliskoj budućnosti tek slušati. 

Pročitajte još: Dve glumice u stalnoj svađi zbog kolege: Čiji je Slaven Došlo?

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – rekla je Mina u emisiji "Kec na jedanaest" i otkrila, kako je zapravo došlo do saradnje sa Poljacima.

- Kontaktirao me je producent iz Poljske i poslao mi aranžman za pesmu „Run Away“, a ja sam napisala tekst i otpevala je.  Mina kaže da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko čije joj je mišljenje veoma važno. 

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina.  Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici. 

 

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme „Run Away“ i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović. 

Pesma „Run Away“ pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkoj i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se „vrti“ i na TV kanalima. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas