· · Komentari: 0
NOV PROIZVOD

Fruškogorski brend Jazak postao jači za novi proizvod: Jazak imuno – voda obogaćena mineralima

Reč je o prvom proizvodu sa dodatkom kompleksa minerala u paleti gazirane vode koja se proizvodi pod brendom Jazak.

1619095900_foto-1.jpg

Portfolio fruškogorske Jazak vode je postao bogatiji za Jazak imuno gaziranu vodu - novi proizvod dobro poznatog domaćeg brenda pijaće vode, dodatno obogaćene magnezijumom, cinkom i selenom, mineralima koji doprinose jačanju i zaštiti imuniteta.

Reč je o prvom proizvodu sa dodatkom kompleksa minerala u paleti gazirane vode koja se proizvodi pod brendom Jazak.

Jazak imuno novi je član porodice Jazak vode koja se duže od 15 godina puni u istoimenom pogonu za pijaću vodu, pod okriljem najstarijeg nacionalnog parka u Srbiji – Fruške gore. Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene zaštićenog eko sistema, stare više od 30 miliona godina, Jazak voda skuplja minerale donoseći u svakom gutljaju sinergiju prirode i najviših standarda koji se primenjuju u proizvodnji pijaće vode.

Izvorska voda Jazak predstavlja prirodnu bazu nove Jazak imuno vode, a minerali kojima je dodatno obogaćena čine je savršenim izborom osvežavajućeg pića.

Foto: Promo

„NIS nastavlja da razvija paletu svojih proizvoda u skladu sa potrebama potrošača. Srećni smo što smo uspeli da sinergiju prirodnog izvora čistote i bogatstva minerala koji doprinose očuvanju našeg zdravlja pretočimo u naš novi proizvod, Jazak imuno. Istovremeno, uvereni smo da unapređenjem naše ponude doprinosimo i jačem pozicioniranju vode Jazak i većoj prepoznatljivosti među potrošačima.“, istakao je Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS, koja rukovodi proizvodnjom Jazak vode.

Nova Jazak imuno gazirana voda, u ambalaži od 0,5 litara, dostupna je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.