· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 14. MAJ: Rak će dobiti poklon, Vaga dobar ugovor, a ostali obazrivo sa novcem!

Glas od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti ulepša će dan Blizancima.

OVAN

Netaktični ste i ne možete da uspostavite komunikaciju kako na poslu tako ni u ljubavi. Ako odložite dogovore i naporne aktivnosti, izbeći ćete nerviranje. Bez obzira na to koliko ste posvećeni i odgovorni, pravo je vreme da se malo i odmorite.

Ovan mora na odmor, Biku slede izazovne ponude, Blitancima stiže glas starog prijatelja.

BIK

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete.

BLIZANCI

Glas od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam ulepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagoveštava promene koje vam stižu u narednom periodu.

Pročitajte još: NJima je suđeno da imaju PARE: Ovi horoskopski znaci uvek imaju NOVAC

RAK

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

Raku dobija poklon, Lav je izložen neprijatnostima, Devica će se umoriti.

LAV

Izloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima pa je savet da sve što radite bude zakonski ispravno.

DEVICA

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

VAGA

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smerom.

Vaga će potpisati ugovor, Škorpija dobija šansu, Strelac doživljava neprijatnost na poslu.

ŠKORPIJA

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC

Dan je obeležen neprijatnostima na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.

Pročitajte još: Dva horoskopska znaka vole jednom, ali zauvek!

JARAC

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

Jarac troši novac da se oraspolloži, Vodolija se ne snalazi u haosu, a Ribe dižu zid oko sebe.

VODOLIJA

Oko vas se gomila haos a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negde u sebi, uveliko slutite.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

RIBE

Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.