· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 14. МАЈ: Рак ће добити поклон, Вага добар уговор, а остали обазриво са новцем!

Глас од заборављеног пријатеља из прошлости улепша ће дан Близанцима.

ОВАН

Нетактични сте и не можете да успоставите комуникацију како на послу тако ни у љубави. Ако одложите договоре и напорне активности, избећи ћете нервирање. Без обзира на то колико сте посвећени и одговорни, право је време да се мало и одморите.

Ован мора на одмор, Бику следе изазовне понуде, Блитанцима стиже глас старог пријатеља.

БИК

Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, јер ако се залетите коцка ће пасти управо на ону страну на којој је најмање очекујете.

БЛИЗАНЦИ

Глас од заборављеног пријатеља из прошлости вам улепшава дан. Одложите све што сте планирали за данас и сате проведите у необавезном дружењу. На неки начин, та особа вам наговештава промене које вам стижу у наредном периоду.

Прочитајте још: Њима је суђено да имају ПАРЕ: Ови хороскопски знаци увек имају НОВАЦ

РАК

Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на коме бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

Раку добија поклон, Лав је изложен непријатностима, Девица ће се уморити.

ЛАВ

Изложени сте непријатностима. Ако и даље будете одбијали да прихватите нову ситуацију, све ћете погоршати. Уз то, очекујте компликације и са службеним лицима па је савет да све што радите буде законски исправно.

ДЕВИЦА

Пред вама је дан током кога ћете се борити између тога да будете покорни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете потстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега је велики умор који ће вас, током вечери, савладати.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

ВАГА

Можете рачунати на велику подршку пријатеља и сарадника јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање уговора којим ће ваша каријера кренути другим смером.

Вага ће потписати уговор, Шкорпија добија шансу, Стрелац доживљава непријатност на послу.

ШКОРПИЈА

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на најбољи могући начин и добијете подршку сарадника од којих сте то најмање очекивали. Чувајте се повреда, а нарочито будите опрезни у саобраћају.

СТРЕЛАЦ

Дан је обележен непријатностима на послу. Негативна енергија која се дуго акумулирала прелива чашу и вашем стрпљењу се ближи крај. Мали повод биће довољан да читаву збрку рашчистите потезом који ће за многе око вас бити неразумљив.

Прочитајте још: Два хороскопска знака воле једном, али заувек!

ЈАРАЦ

Иако сте свесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употребите сву своју креативност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете поделити с драгим људима. То је једини начин да се данас орасположите.

Јарац троши новац да се орасполложи, Водолија се не сналази у хаосу, а Рибе дижу зид око себе.

ВОДОЛИЈА

Око вас се гомила хаос а ви се у томе слабо сналазите. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се данас дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ, негде у себи, увелико слутите.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

РИБЕ

Мучи вас сумњичавост па дижете зидове око себе. Уместо љубоморе, приберите се и повратите своје самопоуздање. Партнер ће вас вишеструко наградити, а ви ћете пронаћи нову љубав у себи, ону за коју сте мислили да не постоји. Верујте у себе и успећете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.