· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 15. MAJ: Bik će se posvađati, Lav će čuti vest, a jedan znak završiti VAŽAN posao

Ribe privode kraju posao i konačno im stiže dugoočekivana nagrada.

OVAN

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

Ovna muče finanasije, Bik će se posvađati, Blizanci sreću starog prijatelja.

BIK

Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

BLIZANCI

Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

Pročitajte još: Arhangel Mihailo mu je rekao: Gurni mač u kamen! Legenda o ARTURU uopšte se nije dogodila u Engleskoj!

RAK

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od strane najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

Rak se bori za pravdu koju samo on vidi, Lav će čuti čudne vesti, a Devica želi promene...

LAV

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite.

DEVICA

Čeznete za promenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke koje će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno.

Pročitajte još: Dva horoskopska znaka vole jednom, ali zauvek!

VAGA

Preokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

Vaga je preokupirana problemima, Škorpijama će svi nešto tražiti, a Strelac mnogo troši.

ŠKORPIJA

Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili očekivanja nadređenih lica.

STRELAC

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

JARAC

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

Jarcu stiže dobitak koji će ublažiti napetost, Vodolija brzopleto donosi odluku.

VODOLIJA

Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

RIBE

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.