· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 15. МАЈ: Бик ће се посвађати, Лав ће чути вест, а један знак завршити ВАЖАН посао

Рибе приводе крају посао и коначно им стиже дугоочекивана награда.

ОВАН

Муче вас финансије. Не играјте на карту среће, ослоните се само на себе. Успех вас чека једино ако се добро помучите и одрекнете привилегија у којима сте уживали. Одрицање, за вас, није проблем, нарочито ако верујете у више циљеве.

Овна муче финанасије, Бик ће се посвађати, Близанци срећу старог пријатеља.

БИК

Прекидате комуникацију с једним чланом породице јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

БЛИЗАНЦИ

Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

Прочитајте још: Архангел Михаило му је рекао: Гурни мач у камен! Легенда о АРТУРУ уопште се није догодила у Енглеској!

РАК

Борите се за неку своју правду коју само ви видите. Ваша искреност не наилази на одобравање па је корисно да своје мишљење сачувате за себе. Непријатна изненађења су могућа чак и од стране најблискијих особа, нарочито на љубавном плану.

Рак се бори за правду коју само он види, Лав ће чути чудне вести, а Девица жели промене...

ЛАВ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја. Добро расположење може, на кратко, покварити необичан телефонски позив који не очекујете. Вести које ћете чути биће чудне, а вама не преостаје ништа друго него да саслушате и што пре заборавите.

ДЕВИЦА

Чезнете за променама у кући. Недостатак средстава вас спречава да нешто конкретно учините, због тога се одлучујете на ситне преправке које ће вашем окружењу унети нову енергију. Ако укључите и укућане, задовољство ће бити колективно.

Прочитајте још: Два хороскопска знака воле једном, али заувек!

ВАГА

Преокупирани сте другим проблемима па је овај дан, за вас, као и сваки други. Вољена особа покушава да вам саопшти нешто важно, али ви не примећујете то. Тргните се на време док још није касно да се ваш љубавни живот поправи.

Вага је преокупирана проблемима, Шкорпијама ће сви нешто тражити, а Стрелац много троши.

ШКОРПИЈА

Иако је крај недеље, очекује вас необично велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како би испунили очекивања надређених лица.

СТРЕЛАЦ

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у позицији да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

ЈАРАЦ

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не затрпавајте се новим обавезама већ недељу проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези сада да завршите.

Јарцу стиже добитак који ће ублажити напетост, Водолија брзоплето доноси одлуку.

ВОДОЛИЈА

Брзоплето доносите одлуку која вам нуди само привремено решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним решењем. Идеално би било када бисте све одложили и дали себи времена да још једном добро размислите.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

РИБЕ

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.