· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 21. APRIL: Device, ništa ne potpisujte, a Vage očekujte iznenađenje

Strelcu predstoji rizičan dan na svim poljima.

OVAN

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekli. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

Ovan ne sme da se zaleće, Bikovi će biti nezadovoljni, Blizancima stiže ohrabrenje...

BIK

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

BLIZANCI

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vreme je da se opustite, ali izbegnite alkohol.

Pročitajte još: Najgore i najbolje ASTRO KOMBINACIJE: Ribe bežite od Bikova, a Ovnovi jurite za Vodolijom!

RAK

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

Lava muči radno okruženje, Devica neka pazi šta potpisuje, Rak nema pazi na troškove.

LAV

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

DEVICA

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

VAGA

Iznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

Vagi iznenadni susret otvara vrata, Škorpija je u krizi, a Strelcu predstoji rizičan dan.

ŠKORPIJA

Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vreme.

STRELAC

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

Pročitajte još: Planete preporučuju putovanja: Blizanci idu u Tursku, Lav na Rtanj, a Škorpija u Albaniju

JARAC

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

Jarac upada u ozbiljan sukob, Vodoliji stižu pare, a Ribe će konačno doneti odluku.

VODOLIJA

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

RIBE

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.