· · Komentari: 0
BRAK

Istraživali su 23 godine koliko puta nedeljno srećan par treba da ima SEKS

Seks jednom nedeljno čuva strast u vezi, ali od viška glava ne boli!

1620738150_Depositphotos_275789236_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Skladan partnerski odnos ne može da se zamisli bez redovnog seksa, a da li znate koliko često parovi treba da vode ljubav da bi bili srećni i zadovoljni?

Pročitajte još: Umor, nestabilna težina, problemi sa zdravljem: Šta sve ukazuje na to da se malo krećemo?

Odgovor na ovo pitanje dali su naučnici sa Univerziteta Toronto, čije je istraživanje trajalo 23 godine. U studiji je učestvovalo 25.000 osoba, a rezulati su pokazali da je idealno voditi ljubav jednom nedeljno.

Više seksa nemože da naškodi, ali budimo realni...

Naravno, više seksa ne može da škodi, ali u dugim vezama i brakovima nivo sreće je isti bez obzira na to da li partneri vode ljubav jednom ili više puta sedmično. Problem je ako to čine ređe.

- To je dobar podsetnik za parove da ne budu pod pritiskom da moraju da imaju seks svakog ili svakog drugog dana - kaže vođa studije Ejmi Mjus. 

Pročitajte još: GROM će vas udari od 27. do 35. godine ili NIKADA

Ali nije dobro ni da zapustite intimni život. Seks jednom nedeljno sačuvaće nivo intimnosti i strasti u parnetskom odnosu. To se ne odnosi na parove koji su tek započeli vezu jer oni češće vode ljubav.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.