Oglas
· · Komentari: 0

DALI SVE TAČNE ODGOVORE Kojo u lice: "Sram vas bilo", oni uzvratili: "Sada smo pali NAJNIŽE NIKOLA"

Finalisti Najslabije karike u pretposlednjoj rundi dali sve tačne odgovore, a Nikola Kojo im poručio „Sram vas bilo"

1715167075_Foto-Printscreen-TV-Prva.jpg
Foto: Printscreen TV Prva
Oglas

U najnovijoj epizodi popularnog kviza Najslabija karika, takmičari koji su ostali u samom finalu „popili" su kritiku od voditelja nakon što su uprkos besprekornom nastupu u pretposlednjoj rundi osvojili samo 21 000 dinara. Naime, Nikoli i Urošu falilo je hrabrosti, pa su prečestim bankiranjem uskratili sebi milionerski status.

U rundi u kojoj se osvojena suma množi sa tri, ovi takmičari nisu imali nijedan netačan odgovor, ali ni veru u svoje znanje,  pa je u kasi na kraju runde bilo manje od 200 evra. Osim njih, razočarenje nije krio ni voditelj kviza, Nikola Kojo.

„Znate šta je zanimljivo? Imali ste niz od 13 tačnih odgovora. Dva tako jaka takmičara. Izvinite što ću vam ovo reći, ali sram vas bilo" rekao im je Kojo.

Uroš se na to nadovezao jednom od čuvenih replika iz filma „Mi nismo anđeli", rekavši „Sada smo pali najniže Nikola".

Kao pobednik iz ovog duela na kraju je izašao Nikola Lacković iz Zemuna, koji je kući odneo sumu od 205 000 dinara. Nikola je ljubiteljima kvizova poznat kao učesnik ali i pobednik mnogih kvizova, pa je tako i ovog puta opravdao sva očekivanja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas