· · Komentari: 0
nijanse zidova

Izbegavajte ove BOJE ZA SPAVAĆU SOBU: Negativno utiču na spavanje i raspoloženje

Spavaća soba je mestu gde treba da se osećamo prijatno i opušteno. Obratite pažnju na boju zidova jer će bitno uticati na vaše raspoloženje.

1601975379_Depositphotos_5059281_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Crna

Osim što će vaša soba biti mračna izgledaće i manje nego što zapravo jeste. Tamna boja negativno će delovati na vaše raspoloženje tako da ovo definitivno ne treba biti vaš izbor.

Neonske boje

Trebalo bi da izbegavate upotrebu neonskih boja jer unose uzbuđenje i energiju u spavaću sobu, objasnio je dizajner interijera Shad Elia. U takvoj atmosferi teže ćete se opustiti što je svrha spavaće sobe. Umesto toga, Elia preporučuje upotrebu svetlijih nijansi sive i bež boje.

Žuta

Povezujemo je sa suncem i radošću , ali iako je veseli ton možda sjajan za početak dana, oni koji se odluče za sobu s ovom bojom, uveče će verovatno imati probleme da zaspe.

Pročitajte još: Kako da učinite vaš dom SVETLIJIM, a da ne potrošite puno

Crvena

Poput žute, crvena je upečatljiva boja. Može da izazove osećaj nemira ili uznemirenosti. NJu bi takođe trebalo da izbegavate kao boju za spavaću sobu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.