· · Komentari: 0
SAVET

Iskoristite vikend: Ubacite sunđer u frižider i GOTOVO!

Očistite frižider prirodnim sastojcima.

1617972527_Depositphotos_221153962_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ako ne volite da vam se hemijska sredstva za čišćenje kuće nalaze u blizini hrane, pa čak ni kada perete potpuno prazan frižider u koji ćete potom staviti namirnice, prirodna sredstva za uklanjanje nečistoće pravi su izbor za vas.

Pročitajte još: Škripe vrata, smrde vam cipele, pokvario vam se rajsferšlus? Rešenje je tu - uzmite SAPUN

Postoji više različitih načina, odnosno recepata za prirodne preparate, kojima možete oribati unutrašnjost vašeg "čuvara" hrane. Ovo su dva najjednostavnija. Pomešajte 200 g sode bikarbone sa pet litara tople vode, natopite sunđer dobijenom tečnošću i detaljno prebrišite frižider, pa ga ovlaš isperite truleks krpom i posušite.

Limun i topla voda imaju isti efekat.

Na sličan način možete da napravite tečnost koristeći limun - pomešajte limunov sok i toplu vodu u razmeri 1:1 i time čistite.

Pročitajte još: Pečurka moda je u TRENDU - eksplodirala je modna scena! Evo zašto su kreatori odabrali baš ovaj motiv (FOTO)

Nakon ovoga nije potrebno ispiranje. Kada ste očistili vaš frižider, stavite na jednu od pregrada nekoliko mahuna vanile, zahvaljujući kojima će se prijatan miris u njemu zadržati veoma dugo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.