Oglas
· · Komentari: 1
BIK

Ovaj horoskopski znak je najveći HEDONISTA! Voli SEKS uvek i svuda, ali kada se skrasi...

Bik je melanholičan, ženski, zemljani znak, jake volje i dubokih osećanja. NJegov vladar je Venera, pa je veoma miroljubiv i senzualan.

1619160475_BikDepoyit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Pripada grupi konzvervativnih znakova, metodičan je i vrlo taktičan. Sposoban je da trpi i nije ga lako isprovocirati. Ali, ako se razbesni, on će napasti neprijatelja bez obzira na njegovu veličinu i snagu. Ovaj znak odlikuje tvrdoglavost. Veoma teško prihvata savete drugih i ne menja lako navike.

Pročitajte još: URAN donosi istorijske promene, od juna sledi razrešenje, a u decembru svet više neće biti isti

Istrajan je i kad (ne)treba
Druga njegova značajna osobina je istrajnost. Šta god da preduzme, biće odlučan i marljiv, pa često stiče priznanja. Loša strana mu je to što je istrajan i u stvarima koje mu štete, a ponekad su čak pogubne za njega.

NJegova velika snaga leži u dugim i stabilnim vezama, kako ljubavnim tako i prijateljskim. Kada jednom stekne prijatelja, on će dati sve od sebe da to potraje zauvek. LJubavne veze, ojačane obećanjima, brzo prerastaju u ozbiljne i završavaju čak i brzim brakom, jer stabilna veza je ono čemu ovaj znak teži.

Teži stabilnoj vei.

Prijatelji cene njegov istančan ukus u muzici i umetnosti. Čest je gost restorana, poznatih po dobrim specijalitetima i prijatnoj atmosferi.

Pročitajte još: Ruski naučnik tvrdi da vanzemaljci postoje, a on zna gde i kako nas kontrolišu

Opšte je poznato verovanje da su debeljuce veseli i dobrodušni ljudi. Astrološko objašnjenje upravo leži u osobinama Bika koji, osim što upravlja hranom i hedonističkim načinom života, vlada i pevanjem, muzikom i plesom. Stoga nije čudno da upravo među pripadnicima ovog znaka, kao i među onima kojima je ovaj znak naglašen u horoskopu, nalazimo najveći broj veseljaka.

Foto: Piksabej

NJegovi slobodoumno nastrojeni prijatelji često su razočarani njegovim čvrstim stavovima i činjenicom da svoju pažnju posvećuje samo porodici i bliskim prijateljima. Ima i onih koji ga optužuju za materijalizam ili opsednutost novcem, mada Bik zbog toga mnogo ne haje jer tako misle uglavnom oni koji kroz njegov život brzo prođu.

Pročitajte još: Otkriveno kako su nastale piramide? Na isti način dogodilo se nešto i na Tibetu, a o tome postoji strogo čuvan SNIMAK

Atmosfera porodičnog doma za Bika je veoma važna, kao i osećaj pripadanja, ljubavi i poverenja. To nesumnjivo direktno utiče na njegovo zdravlje, jer ima izuzetno osetljivu psihu i emotivno reaguje na svoje okruženje, što baš i nije karakteristično za zemljani znak.

Odličan prijatelj
Bik voli da upoznaje ljude i poznat je po velikom broju poznanstava, ali, s druge strane, sa bliskim prijateljima nikada ne prekida kontakt.
Hedonista je, ceni materijalna blaga, a opet ima izuzetno osetljivu psihu.

Pošto Bik vlada donjom vilicom, grlom i vratom, taj deo tela mu je slaba tačka. Ali ono što, takođe, može da im ugrozi zdravlje je gurmanska hrana, koje se vrlo teško odriču i zbog koje su skloni gojaznosti i zakrčenju krvnih sudova. Za njih je vrlo važno da smanje unos masnoće i slatkiša, ali i alkohola.

Gurmanska hrana mu je najveća opasnost.

Veruje se da od Bika nema boljeg ljubavnika. Senzualan, mnogo viša zadovoljstva nalazi u nesputanim čarima seksa nego bilo koji drugi znak. Nežan i romantičan, uživa u vođenju ljubavi uvek i svuda.

Uživaju u seksu uvek i svuda, promiskuitetni su, ali kada se skrase - to je to.
Najveći hedonista
Ovaj znak je najveći hedonista u horoskopu. Uživa u dokolici i sklon je da se, bez razmišljanja, prepusti ovozemaljskim uživanjima. Seks mu mnogo znači i može biti jako promiskuitetan, naročito ako mu je Venera tako aspektovana. Ali, kada se jednom skrasi, može voleti do smrti.

Fizičke potrebe su mu velike, on mora da ima stalnu potvrdu ljubavi da bi bio siguran da je veza u redu, a ona se ogleda u maženju i milovanju. Najviše ceni partnera koji ima praktičan pogled na život kao i on, i koji se ne meša u njegove ciljeve.

Velika je maza, ali je novac presudan u ljubavi i životu.

Takođe, iako je velika maza, materijalni aspekt ljubavne veze mu je jako važan, pa zbog toga za partnera često bira osobu koja je situirana, jer niko drugi ne razume bolje poznatu izreku “kad glad uđe na vrata, ljubav izlazi kroz prozor”.

Pročitaje još: NEVEROVATNA priča o ambasadoru Mijatoviću: Kako je vidovnjakinja u Londonu PROREKLA zlu sudbinu SRPSKOG KRALJA

Ako nešto želite da poklonite Biku, neka to bude nešto što je istovremeno lepo i korisno. Žene rođene u ovom znaku se neće buniti ako ih s vremena na vreme iznenadite parfemom ili buketom cveća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas