· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Nataša Bekvalac objavila fotografiju i otkrila KO joj najviše nedostaje tokom izolacije (Foto)

Popularna pevačica putem društvene mreže Instagram otkrila za kim najviše pati tokom karantina

natasa-bekvalac-2.jpg
Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac kao i većina poznatih ličnosti, često svoje fanove obraduje nekom fotografijom iz privatnog života, a kako se nekoliko dana nije oglašavala, odlučila je da otkrije svoje emotivno stanje tokom karantina:

Pročitajte još: Slavlje u porodici Kojić: Severina objavila fotografiju, stižu čestitke (Foto)

"Nedostaje mi moja mama, nedostaju mi sestre, nedostaje mi Keka, nedostaje mi Suva, nedostaje mi moj bend, nedostaju mi koncerti, svirke, svašta još, ali osećam se dobro, srećna sam i jako zahvalna na svemu što imam. Ovi dani, baš ovakvi bili su potrebni mojoj duši i mom srcu, da vidim, osetim i podsetim se šta mi je zaista važno, šta je meni najvažnije? Kako ste vi dragi moji Instagram drugari?", napisala je pevačica u objavi na Instagramu.

Pročitajte još: Evrosong će ipak biti održan na nesvakidašnji način

Nataša se inače trenutno nalazi u Beogradu sa svojim ćerkama Katjom i Hanom, a koliko joj ovo vanredno stanje dozvoljava, ume i da otputuje na svoj salaš koji se nalazi u Čeneju.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.