Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Otkazala sve nastupe: Slavica Ćukteraš pozitivna na koronu po DRUGI PUT, i poslala JASNU PORUKU

Pevačica Slavica Ćukteraš po drugi put zaražena je korona virusom.

1640286426_slavica.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ AmiG Show
Oglas

Pevačica ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu i obavestila fanove da su zbog zdravstvenih razloga otkazani njeni nastupi.

- Nastup koji je trebalo da se održi je otkazan, zbog mog pozitivnog testa na kornu. Nadam se da se vidimo uskoro jer sam željna beogradske publike. Takođe, nastupe koji su zakazani za naredni period otkazujem, ali sve ćemo nadoknaditi - napisala je ona na Instagramu.

Pročitajte još: "Ana je JAKO LOŠE posle MRKINE SMRTI": Lepa Lukić zabrinuta za svoju koleginicu

Podsetimo, pevačica Slavica Ćukteraš je već preležala koronavirus, zajedno sa svojom koleginicom Milicom Todorović, pa su njih dve u tom periodu zajedno provodile vreme.

Međutim, nakon što je preležala koronu, Slavica se žalila da su joj ostale posledice, zbog čega slabije čuje.

BONUS VIDEO:

 

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas