· · Komentari: 0
ŽENE

Nije otišla u istoriju: Ova HALJINA je bila NAJPOPULARNIJA 2020. godine

Viđali smo ih u filmovima, na fotografijama naših baka, a onda smo ih i mi obukle...

1609854717_heidi.PNG
Foto: Instagram/ screenshot heidihouston_

Izuzetno je udobna. Lako se oblači i svlači. Ne prlja se, a ako se isprlja - ne vidi se. Od prirodnog je materijala. Doda se kaiš i spremna je za izlazak. To je kućna haljina.

Pročitajte još: Proslavljena manekenka SINDI KRAFORD otkrila TAJNU svoje negovane kože! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/ screenshot shopnesara

Da li poznajete ženu koja je u svojoj garderobi posledih godina imala kućnu haljinu? Ne, baš. Prošlu, 2020. godinu je većina provela u kući i zaključili su da su im trenerke dosadile. Onda su žene potražile najudobniju haljinu u ormanu i postala je kućna haljina. Modni kreatori su se brzo uključili u trku i predložili svoj dizajn kućne haljine.

Osnovna karakteristika kućne haljine je zakopčavanje. Uvek se zakočava napred, jer je cilj da je lako obuče i svuče. Može da bude i ogrtač tokom noćne šetnje do kuhinje.

Nikada nije jednobojna, već uvek ima dezen. Naime, ova haljina ne sme brzo i lako da se ufleka, a pogotovo ne da svi vide fleku!

Pročitajte još: NIKADA NE STAVLJAJTE MLEKO ZA TELO NA LICE, a evo i zbog čega!

Dužina je uvek do kolena, nikada kraća, ali ni mnogo duža. Obično ima kaiš koji je pretvara u haljinu za odlazak do radnje ili komšinice na kafu.

Pročitajte još: Uradite sami masažu: Smanjuje bore i zateže mišiće lica (VIDEO)

Da li je sve ovo dovoljno da u garderobu uvrstite kućnu haljinu?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.