Oglas
· · Komentari: 0
MUZIKA

Nisam ti BAŠ sve rekao: Srđan Marjanović pesmom najavio novu knjigu

Specijalan gost u pesmi je Jovan Maljoković, jer je saksofonista glavni lik u romanu.

1608990711_Srdjan.png
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Nova pesma Srđana Marjanovića najavila je njegov novi, treći roman "Nisam ti baš sve rekao" u izdanju "Nove poetika", koji je upravo objavljen.

Pročitajte još: Melanija ponovo oduševila modnom kombinacijom: Svaka žena mora da ima ovaj KOMAD GARDEROBE! (FOTO)

Srđan Marjanović je pesmu snimio sa legendom džeza, saksofonistom Jovanom Maljokovićem, jer je glavni junak romana upravo - saksofonista. Za pesmu je snimljen video.

Objavio je 17 albuma i mnogo hitova...

Srđan Marjanović je do sada napisao dva romana "Žice" i "OK, presvućiću se". Ovaj muzičar je objavio i 17 ambuma, a karijeru dugu 45 godina nedavno je obeležio jubilarnim koncertom u Centru "Sava".

Srđan Marjanović je godinama bio i novinar, a pisao je za "Reporter", "Ćao", "Večernje Novosti", a objavio je i prvi album EKV Milana Mladenovića.

Pročitajte još: Saša Kovačević sa poznatim pevačem iz Grčke snima duet? (VIDEO)

Mnofi pamte Srđana Marjanovića kao bivšeg gitaristu beogradskih rok grupa i po sjajnim hitovima i urbanim pesmama: "Mi smo jedno drugom govorili vi", "Nije ti se htelo", "Idi", "Zaustavite muziku",,,

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas