Oglas
· · Komentari: 0

"TI SI MOJA EKSPLOZIJA": Alen Islamović izazvao lavinu emocija kod publike

Pevač Alen Islamović održao je sinoć tročasovni koncert u MTS dvorani prvi put nastupajući u ovoj dvorani kao solista.

1711276553_465401_bend_iff.jpg
Foto: Bojan Petrović
Oglas

Krajnje nostalgično veče uz pesme u rasponu od "Bijelog dugmeta", "Divljih jagoda", pa do Alenovih solo numera, izazvalo je lavinu toplih emocija, pa čak i suza.

Koncert je započeo pesmom, kako je nosio naziv "Ti si moja eksplozija".

Da publika nije bila imuna na to, svedoče brojne ovacije na ljubavnu pesmu „Heroin“, iz Alenove solo karijere, kojom je otvorio nastup, da bi se zajedno sa svojim dobro uvežbanim bendom odmah nadovezao pesmom "Bijelog dugmeta" "Pljuni i zapjevaj" iz davne 1986. na kojoj publika nije štedela glasove i aplauze.

Posebnu emociju Beograđana izazvale su u nizu i pesme "Bijelog dugmeta", antologijski hitovi domaće rok scene, pa su osim gromoglasnog pevanja, publikom žamorili smeh i suze uz nostalgične note pesama: "Haj nek se čuje", "Ne spavaj mala moja", "Nakon svih ovih godina", "Šta ima novo", "Napile se ulice", "Lipe cvatu", "Ako ima Boga", "A i ti me iznevjeri".

Hitove "Divljih jagoda", čiji je član takođe nekada bio: "Motori", "Let na drugi svet", "Šejla", "Metalni radnici", "Kap po kap", dovele su rokenrol žurku ove večeri do usijanja.

Za sam kraj koncerta, publiku je Alenov bend nagradio čuvenom pesmom "Bijelog dugmeta", "Ružica si bila", koja je doslovno probudila svaku emociju u telu Beograđana.

(D.Cakić, Večernje novosti)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas