Oglas
· · Komentari: 0
TELEVIZIJSKI VODITELJ

Novo pojačanje Prve televizije: Stefan Stanković se priključio timu najboljeg informativnog programa

Ovaj mladi voditelj televizijsku karijeru započeo je kao novinar na banjalučkoj ATV, a zatim nastavio na Javnom servisu BiH kao prezenter Vesti.

1617711645_AKK_8202.jpg
Foto: Promo
Oglas

Vesti Prve televizije prepoznatljive su po najsavremenijem grafičkom prikazu vesti iz zemlje i sveta. Ali kredibilitet i pravovremenost u izveštavanju, i sjajna ekipa prezentera i reportera su ono što čini okosnicu informativnog programa Prve koji je od danas bogatiji za još jednog člana. Stefan Stanković postao je deo tima Prve televizije koja je okupila najveća voditeljska imena u zemlji, a sve u cilju kreiranja najkvalitetnijeg programskog sadržaja. Ovaj mladi voditelj televizijsku karijeru započeo je kao novinar na banjalučkoj ATV, a zatim nastavio na Javnom servisu BiH kao prezenter Vesti.

Foto: Promo

Stefan ne krije uzbuđenje zbog ovog transfera i novog poglavlja u svojoj profesionalnoj biografiji: "Jedan od razloga prelaska na Prvu leži u samom imenu te televizije - jer je prva u svemu! Čast mi je biti deo televizije koja je prva po svim merilima u Srbiji - što po kvalitetu, što po gledanosti" kaže voditelj i dodaje: "Radujem se zajedničkoj budućnosti i novim radnim pobedama."

Na pitanje da li je bilo teško uklopiti se u već dobro uigran tim profesionalaca informativnog programa Prve koji je sinonim za kredibilnost i inovativnost Stefan odgovara: "Nije mi bilo teško jer su me svi dočekali i više nego ljubazno i raširenih ruku. A kada te neko tako dočeka, i kada je atmosfera tako prijateljska i srdačna, onda se zaista nije teško asimilirati u takvu ekipu."

Kao i do sada, Prva svoje gledaoce uvek stavlja na prvo mesto, pa im i za ovu prolećnu sezonu priprema samo najbolji program - drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan, kreiran baš po njihovoj meri.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas