Oglas
· · Komentari: 0

"Kozmetika koju kupujem košta između 300 i 500 dinara": Zlata Petrović ponosno ističe - "Sa malo para mogu lepo da živim"

Skromno je i decu vaspitala

1693557149_zlataa.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Za razliku od mnogih koleginica sa estrade, Zlata Petrović ne troši novac na luksuzan nakit, garderobu i automobile. Kako kaže, živi uobičajenim životom, često kupuje u kineskim prodavnicama, a na kozmetiku daje minimalno novca.

"Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu", rekla je za "Grand" pevačica, kojoj skupi brendovi nikad nisu bili prioritet.

"Meni ne moraju po svaku cenu atributi da budu u prvom planu. Najlakše je kupiti majicu da piše Versaće, mislim budalaštine. Meni to nikada nije bio prioritet i tako učim i svoju decu", istakla je Zlata.

Pevačica je nedavno ispričala da bi sa dve krave i velikim placem bila zadovoljna, kao i da joj, kako vreme ide, sve više prija miran život, bez gužve.

"Što sam starija, sve se više sećam svog odrastanja na selu. Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Ipak, ona je bila sve! I domaćica i majka, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Od nje sam nasledila snalažljivost i umeće da zaradim novac. Uvek sam volela selo u kom sam odrasla. Tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi. Mislim da bih tamo mogla da živim samo s dve krave na velikom placu. Prija mi mirniji život kako vreme prolazi", priznala je Zlata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas