Oglas
· · Komentari: 0
NAUČNA ISTRAŽIVANJA

OTKRIVENO: Evo kada se žene osećaju najlepše

Naučna istraživanja otkrila tajnu žena

1601898148_lepa-zena.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Više od polovine žena koje su učestvovale u istraživanju, navelo je da se najlepše i najseksepilnije oseća u 29. godini života. One su kao glavni razlog navele porast samopouzdanja koji svoj vrhunac dostiže upravo u tim godinama.

Pročitajte još: ČETIRI pitanja koja POSTAVLJAJU samo NEPRISTOJNI LJUDI

Ipak, šire istraživanje na ovu temu obuhvatilo je čitav niz faktora za koje su žene rekle da su im presudni u tome da se osećaju lepo i samopouzdano:

Većina žena je rekla da se oseća najseksepilnije bez šminke
Foto: despositos

Više od polovine žena kaže da se tokom nedelje petkom oseća najlepše, posebno oko 10 ujutru.  Dve trećine žena kaže da im je dobar san presudan za samopouzdanje, pa se tako kada su umorne često ne smatraju lepim.

Jedna od osam žena tvrdi da je sebi prelepa nakon seksa, dok se tri odsto žena najseksepilnije oseća na poslu.

Žene kojima manjka samopouzdanja najviše znače komplimenti prijatelja, posebno kada dolaze od drugih žena, a ne muškaraca.

Pročitajte još: Zrele godine nikad bolje: Evo kojih 5 pozitivnih promena oseti svaka žena u 40-im i 50-im

- Rezultati istrživanja pokazuju da vam za lepotu ne treba mnogo. Zapravo, sve više žena ističe prirodnu lepotu. Mnogo faktora je tu još zaslužno za to da se žena oseti lepom – od dobrog sna do zdrave dijete. Nadamo se da će žene širom Velike Britanije shvatiti kako ih male stvari čine atraktivnijim i da će imati hrabrosti da prihvate svoju prirodnu lepotu - zakljčuje Nikol Melmor, portparolka kompanije koja je sprovela istraživanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas