Oglas
· · Komentari: 0

Koji nakit će biti u trendu 2024: Pet trendova koji će vladati

Modni dizajneri predviđaju koji će nakit obeležiti ovu godinu.

1705843436_shutterstock_538390387--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako vas zanima koji nakit će biti u trendu, nastavite da skrolujete.

Koji nakit će biti u trendu 2024: Savršeni komadi koji privlače pažnju

1. Slova i moto motivi

Hejli Bieber ovog leta nosila je svetlucavu ogrlicu sa fontom „B“ sa mehurićima. Moglo bi se reći da je izazvala pometnju – pretrage i prodaja su porasle, i može se reći da će nakit sa slovima, abecedni privesci i moto motivi nastaviti da budu u trendu tokom cele 2024. „Love“ privezak ili početno slovo vašeg imena možete nositi na ogrlici. Inače, motivi ljubavi su najprodavaniji dizajn nakita i važe za bezveremenske aksesoare.

 

2. Crno i zlatno

Bilo da se radi o postojanoj sklonosti modi iz 90-ih i 2000-ih, ili o povratku predvidljivom prilivu pastela svakog proleća, crni dragulji će biti veliki hit 2024. Fini juveliri eksperimentišu sa oniksom, crnim emajlom i posebno pocrnelim metalima – rodijum i pocrnjeno zlato daju oštrinu klasičnim dizajnima. Izaberite safire crne boje, otkrijte sjajni odsjaj crnog žada i uživajte u tome kako se crni dragulji dobro slažu sa zlatom, koje i dalje vlada ove sezone.

 

3. Školjke

Nastavljajući sa „sirena trendom“ iz 2023. – neobičan rezultat ovogodišnjih hit filmova Mala sirena i Barbi – plažni, boemski dragulji bi trebalo da budu jedan od glavnih trendova nakita 2024. Školjke – koje se često biraju zbog svoje talismanske simbolike – biće veoma popularne ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TWISTonline (@twistonline)

 

4. Velike alke

Milenijalci među nama nikada neće zaboraviti Dženifer Lopez koja je nosila ogromne alke koje je nosila 2003. u svom hit muzičkom spotu Love Don’t Cost a Thing. Dvadeset godina kasnije, velike alke se vraćaju. Ako se odlučite za efektne, ogromne alke, neka ostatak nakita bude u minimalističkom fazonu.

 

5. Manžetna narukvice

Umesto niza tankih lančića ili narukcica oko zgloba, ove godine će vladati čvrsti, široki komadi, to jest manžetna narukvice. Slobodno eksperimentišite i kombinujte zlatne i srebrne komade.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas