· · Komentari: 0
dezinfekcija

Ovaj predmet iz NESESERA ne setimo se da OČISTIMO, a skuplja bakterije

Ne razmišljamo o tome koliko bi tu bakterija moglo da se skupi.

1603452966_Depositphotos_310930762_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Da li vi čistite pincetu?

Mnoge stvari u neseseru usled svakodnevnog korišćenja zaboravimo da očistimo, a za neke mislimo i da ne moraju da se čiste.

Pročitajte još: Može li KOKOSOVO ULJE da se koristi umesto DEZODORANSA?

Stručnjaci ističu da bi pincetu trebalo čistiti nakon svakog korišćenja. Zašto je to tako?

Pinceta stajanjem u neseseru i prilikom korišćenja skuplja bakterije. One prilikom sledećeg čupanja obrva mogu da prođu kroz pore na koži.

Pročitajte još: ČETIRI načina da OSVEŽITE stare DžEMPERE

Čistite ih alkoholom ili alkoholnim vlažnim maramicama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.