Oglas
· · Komentari: 0

PUDER SE PRAVILNO BIRA SAMO NA JEDAN NAČIN: Savet slavne šminkerke treba da usvoji svaka žena

Sigurno ste mnogo puta na društvenim mrežama videli kako žene testiraju puder, tečni puder ili korektor na ruci, trudeći se da tako odaberu pravu boju za sebe. Tako se pravi velika greška, tvrdi čuvena šminkerka.

1706445239_shutterstock_780801988.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 

 - Pravi način je da stavite malo pudera na lice i ja obično to uradim sa strane, na obrazu. Treba vam dobro osvetljenje. Za mene, to je isključivo dnevno svetlo. Kad povučete crtu puderom koji odgovara vašoj koži, ona će bukvalno da nestane pred vašim očima - kaže poznata šminkerka.

Ona zna da nije nimalo lako odlučiti se za novi puder, dok stojite u nekoj parfimeriji, pod teretom kesa iz šopinga i trudite se da nađete pravu nijansu. Rešenje je da priđete blizu izloga i nađete neki tračak dnevnog svetla.

-Napravite dupli test ako je potrebno- poručuje ona.

-Kod nekih žena je boja kože na čelu drugačija, a druge imaju tamnija područja oko usana. Tu su moguće različite intervencije. Za čelo biste mogli da izmešate dve nijanse, a oko usana možete da stavite i malo svetliji puder- kaže šminkerka.

-Ako vam je koža suvlja, obavezno prvo nanesite hidratantnu kremu, a ako je masnija, možete i da idete odmah sa tečnim puderom. Samo imajte na umu da nijedno uniformno rešenje nije obavezno i za vas i da slobodno smete da eksperimentišete dok ne nađete odgovarajući recept- kaže kraljica mejkap kraljevstva, prenosi Mondo.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas