Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Da li je ovo MOGUĆE? Evo zbog koje pevačice je MARIJA ŠERIFOVIĆ imala traumu u detinjstvu

Pevačica otvorila dušu

1605881514_marija.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Marija Šerifović gostujući u jednoj emisiji, ispričala je sve o svojim počecima, kao i traumi koju je preživela kao devojčica.

Pročitajte još: Voja Brajović ne može da se pomiri s gubitkom prijatelja: Nisam raspoložen

Pevačica se sa Jelenom Tomašević poznaje od detinjstva, s obzirom da su obe Kragujevčanke.  Išle su u istu školu, a ono što je najzanimljivije veže ih i ista profesija. Marija je otkrila da je upravo, zahvaljujući Jeleni Tomašević išla na usavršavanje svog glasa, jer je njena drugarica iz škole, a sada i koleginica, pobeđivala na svim takmičenjima.

- Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla "e nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta - ispričala je Marija Šerifović u emisiji "Šok tok", te dodala da Jelenu jako voli i poštuje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas