Oglas
· · Komentari: 0

"NE BIH NIKOME USKAKALA U STOLICU": Sanja Vučić zamenila Mariju u "Zvezdama Granda" i otkrila pod kojim uslovima bi pristala da bude STALNI član žirija

Sanja Vučić je zamenila koleginicu Mariju Šerifović u takmičenju "Zvezde Granda" što je za nju bio veliki izazov

1710498335_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Foto: Ataiamges.rs Printscreen/ YouTube - Zvezde Granda
Oglas

Marija Šerifović nije se pojavila na današnjem snimanju „Zvezda Granda“, a na veliko izenađenje mnogih menjaće je koleginica i prijateljica Sanja Vučić.

U crnoj haljinici i sakou, sa širokim osmehom na licu Sanja je otkrila da se veroma raduje ovom izazovu.

- Spremna sam da ocenjujem takmičare, mada nije mi prvi put u žiriranju, ali svakako da je izazov. Mislim da su Marijine cipele velike za ispuniti. Svakako ću se truditi da revnosno ocenjujem i da budem vrlo objektivna. Nadam se da ću da doprinesem svojim mišljenjem - rekla je Sanja, a potom se našalila:

- Ovo je samo za potrebe ove emisije, da ne brinu gledaoci, vraća se Marija vrlo brzo. Videćemo kako ću da se snađem.

Na pitanje da li se čula sa Marijom i da li je dobila neki savet Sanja je odgovorila:

- Čule smo se, Marija mi je dostavila spisak svojih želja, prevashodno kako bi ona želela da ja ocenjujem. Ne kose se svakako naša mišljenja, tako da se nismo dugo dogovarale.

Iako ističe da će biti objektivna, Sanja je otkrila šta će joj najteže pasti tokom žiririranja u „Zvezdama Granda“.

- Biće mi teško, pogotovo što je jedna takmičarka moja drugarica iz škole i dobro je što je ona u Marijinom timu, odnosno u mom, tako da neću biti pristrasna. Uglavnom biću fer (smeh) – istakla je Vučićeva koja, kako kaže, „Zvezde Granda“ prati kad god ima slobodnog vremena.

Kolege iz žirija su Sanju dočekale oberučke, a evo šta ona kaže o susretu sa članovima stručnog žirija.

- Nismo pričali o samo takmičenju, ali smo ćaskali ovako, pozdravila sam se sa svima. Sad ću da ih pitam za savet. Nemam nkakav strah, ovo je jedan šou i na tan način ću i da posmatram- poručila je Sanja, a na pitanje da li bi želela da bude stalni član čuvene osmorke, pevačica je odgovorila:

- Ne bih nikome uskakala u stolicu, jedino ako neko u budućnosti odustane (smeh)!

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas