· · Komentari: 0
SAVETI

Ovih 5 rečenica mudra žena nikada neće reći svom muškarcu

Neke stvari je bolje prećutati.

1611232601_Depositphotos_203346876_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Reči mogu da zabole, povrede i na kraju i unište vezu, zato stručnjaci savetuju da u određenim situacijama držite jezik za zubima.

1. O bivšim partnerima ni reč

Među partnerima ne bi trebalo da bude tajni, ali neke stvari je ipak bolje zadržati za sebe. Seksualni život, broj partnera, to je nešto što treba da ostane lično i nije stvar koju vaš muškarac mora da zna.

Pročitajte još: Kako da na ispravan način uđete u novu vezu nakon raskida?

Čak iako na tu informaciju reaguje sasvi mirno i kaže da je to u redu saznavši za broj partnera, to sigurno neće zaboraviti.

2. Moj bivši bi uradio isto to

Partner ne bi trebao da zna za sve vaše prethodne veze, ali ni kako bi neki od bivših partnera postupio u određenoj situaciji. Čak iako se radi o pozitivnom upoređivanju, izbegavajte to da radite.

Pročitajte još: Tri sna o SEKSU koji nas najčešće PROGONE tokom noći

Na ovaj način ne doprinosite njegovom samopuzdanju, a osim toga može pomisliti da ste još uvek zainteresovani za bivšeg.

3. Pogledaj kako je ona zgodna 

Naizgled bezazlena, ova rečenica je uništila mnoge veze, jer nijedan odgovor koji partner da neće biti dovoljno dobar.

Pročitajte još: Žene nekim stvarima pridaju toliko značaja, a muškarci neće ni da primete: O čemu se tačno radi?

4. Budi muško

Nema dileme, u braku će biti situacija kada partner neće odreagovati onako kao vi želite, ali nikako ne izgovarajte ovu rečenicu. "Budi muško" uništiće ne samo vezu, već i muškarca u njemu. Umesto toga, razgovarajte sa njim i probajte da rešite problem na mirniji način.

5. Tvoja majka/prijatelj je katastrofa

Ukratko, prema svim onima u njegovu životu koje voli i bez kojih ne može, ne govorite loše, osim ako ne postoji neki veći problem. Ukoliko je vaš partner prihvatio sve ljude iz vaše okoline, najmanje što možete je da uradite i vi to isto za njega. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.