· · Komentari: 0

OVO su sigurni pokazatelji da NISTE SREĆNI U BRAKU - Ove stvari ukazuju na to da postoji PROBLEM

Postoje određeni znakovi koji ukazuju da je žena nezadovoljna u braku.

1616567780_a2d7d7a245acc97e215e2842d7bc6a336372045e.jpg
Foto: Depozit

Skoro svaka žena, pre ili kasnije, poželi da se skrasi pored jednog muškarca. Međutim, bilo da ste udate ili ne, sigurno već znate da brak ne znači nužno i sreću. 

Neke žene priznaju javno da su nesrećno udate, dok neke baš i nisu spremne da to priznaju ni svom partneru, a ponekad ni same sebi. Ipak, postoje određeni znakovi koji ukazuju da je žena nezadovoljna u braku.

Prepoznajete li se?

1. Manje pričate: Kad žena smanji komunikaciju sa suprugom ili je svede na minimum, to je definitivno znak da je nešto muči.

2. Brzo planete: Nesrećne žene uvek su “na ivici nerava” pa lako izgube živce i zbog najmanje sitnice.

3. Stalno ste umorne: Jedno istraživanje otkrilo je da žene u nesrećnim brakovima imaju niži nivo hormona kortizola, što kao nuspojavu, između ostalog, ima i hronični umor.

4. Odbijate se*s: Žena koja je u braku nesrećna često će i izbegavati suprugove dodire, pogotovo pod pokrivačem.

5. Imate tajne: U braku za tajne nema mesta, a čim se one pojave, to znači da je neko nezadovoljan.

6. Gubite poverenje: Brak se temelji na međusobnom poverenju, a nedostatak istog može značiti da ćete ga samo pokvariti.

7. Ne obraćate pažnju: Kada žena izgubi interes za svog supruga, onda ne može ni biti srećna s njim.

8. Imate nove interese: Ako žena stalno traži nove razloge da bi bila što dalje od supruga, od hobija do izlazaka s prijateljicama, onda u tom braku nešto ne valja.

9. Razmišljate samo o sebi: Žene koje su u braku nesrećne često znaju da postanu sebične. Lični interesi postaju im sve važniji, a za partnerove želje i potrebe prestaje da ih je briga.

10. Menjate izgled: I iznenadna promena boje kose, frizure ili načina oblačenja mogu biti znakovi da je žena nesrećna u braku i da je spremna da okrene novi list u životu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.